Voorkom online moddergooien met je ex. Kies voor onze socialemediaclausule©.

Voorkom online moddergooien met je ex. Kies voor onze socialemediaclausule©.

Voorkom online moddergooien met je ex. Kies voor onze socialemediaclausule©.

Natuurlijk ga je niet trouwen of samenwonen om te scheiden. En je houdt nu veel van elkaar. Maar toch eindigen veel huwelijken. En soms met ruzie. Na de scheiding wordt zo'n ruzie vaak online voortgezet. En dat kan verwoestend werken. Want als er online met modder wordt gegooid kunnen je baas, je toekomstige werkgever, je vrienden en je collega's dat zien op sociale media. En dat terwijl je online reputatie steeds belangrijker wordt. Dat wil je toch niet.

Netwerk Notarissen biedt je daarom een socialemediaclausule© aan. Als onderdeel van je  samenlevingscontract of je huwelijkse voorwaarden. Hiermee kan je online moddergooien en het publiceren van een naaktselfie door je ex eenvoudig voorkomen. De socialemediaclausule kan ook in een echtscheidingsconvenant worden opgenomen.

Doe als de sterren. Neem een socialemediaclausule op in jullie samenlevingscontract.

In het huwelijkscontract van beroemde acteurs en andere wereldsterren zijn duidelijke afspraken opgenomen over wat er met de media gedeeld mag worden na een scheiding. Maar zo'n afspraak is nu eigenlijk voor iedereen interessant. Want ook jij deelt toch zaken met je partner die je na een scheiding liever niet terugleest op sociale media?

Daarom biedt je Netwerknotaris de socialemediaclausule aan. Als je gaat samenwonen, trouwen of op het punt staan te gaan scheiden, kun je bij ons zo'n clausule in je contract laten opnemen. Het is ook mogelijk om eenvoudig deze clausule toe te voegen aan je bestaande huwelijks- of samenlevingscontracten.  Als je ex de afspraken in jullie socialemediaclausule toch overtreedt, kost dat hem of haar een fiks bedrag.

Online moddergooien met je ex voorkomen?

Kies dan voor onze socialemediaclausule.

direct notariële hulp